top of page
Search

Kuvendit të Shqipërisë (letër e hapur)

Updated: Nov 20, 2021

Autor: Tomorr Celibashi


E dëgjuat zotërinj ç' ndodhi në Fier?

Dëgjoni se ç'po ndodh ditë për ditë në Shqipëri?

Po sundon krimi jo ligji.

Shteti juaj ka vdekur.

Ku i kini ligjet për dënimin e krimeve?

Ku i kini ligjet për dënimin e kriminelëve të korruptuar të drejtësisë?


O parazitë!

Po ju paguajmë sa nuk e meritoni!

Po na vidhni e po na vrisni!

Nxirrni ligjin e dënimit me vdekje të kriminelëve të pandreqshëm, që të pastrohet shoqëria!

Ne duam të jetojmë të sigurt.

Vareni kriminelin që vrau një engjëll.

Mbylleni në burg për jetë gjykatësin që e liroi nga burgu për krimin e kaluar!

Kini 30 vjet që po mbroni krimin.

Po heshtët edhe ju të gjithë jini vrasës!


Ftoj të gjithë miqtë dhe lexuesit ta shpërndajnë këtë letër - protestë.

64 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page